SIVKINE SANJE

10,00

Sivkine sanje so blazinice za oči, polnjene z rižem in slovensko Sivko. Pričarajte si razkošno razvajanje v udobju lastnega doma. Lezite in počivajte s svilnato gladko blazinico na očeh, globoko vdihnite in se sprostite. Blazinica deluje aromaterapevtsko, pomiri glavobol in poglobi sprostitev pri Savasani.

Počisti
Šifra: SS Kategorija: Oznaki: ,

Opis

UPORABA:

Blazinico sivkine sanje položite čez oči, pokrijete spodnji del čela in zgornji del nosu. Pri tem pazite, da ne pokrijete nosnici, da omogočite nemoteno dihanje skozi nos.

UČINEK:

Meditacija, Savasana, globoka sprostitev: Sivkine sanje s svojo rahlo težo ustvarijo nežen pritisk na akupresurne točke okrog oči in posledično se sprosti napetost in pomiri aktivne obrazne mišice. Umiri se tudi dihanje in s tem poglobite sprostitev. Ko položimo sivkine sanje čez oči ustvarimo trdo temo. Tako odstranimo vizuelne motnje iz okolice.

Aromaterapevtsko: Vonj Sivke je mehak, harmoničen, cvetlično žameten. Aromatične snovi iz Sivkinega cvetja veljajo za neškodljivo naravno pomirjevalo in adaptogeno v aromaterapiji otrok, starejših in ranljivih ter vsem, ki se spopadajo s stresom. Kar potrjujejo različne študije.

Glavobol, migrena: Sivkine sanje pred uporabo pogrejete na topli peči, v pečici, v mikrovalovni pečici (30 sekund na 80°C), z rokami pregnetete blazinico in jo še toplo položite čez oči in predel čela.

SESTAVA:
Notranja vrečka je iz zračne tkanine (tovarniški ostanki zaves), polnjena s cvetovi slovenske Sivke in rižem.

Zunanja vrečka je iz umetne svile ali čistega bombaža.

VZDRŽEVANJE: Zunanjo vrečko lahko operete v pralnem stroju, na 40°C.

DIMENZIJE:
Velikost: 25 cm x 10 cm
Teža: 250 g

Barve: različne kombinacije

NAROČILA PO ŽELJI:

Za izdelavo Sivkinih sanj po vaši želji, me prosim kontaktirajte na mail: info@loopart.si, ali preko kontaktnega obrazca. Prilagodim lahko dimenzije in kombinacije barv in materialov po vaši želji.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Material

Bombaž, Umetna svila

Barva

Roza, Črna, Bela, Modra, Orientalski vzorec – zelena, Orientalski vzorec – roza, Siva, Modra, Zvezdice, Cvetlice