Operacijska kapa srce novo

12,0020,00

Operacijska kapa iz bombaža, s potiskom medicinskih motivov. Drugačne, izstopajoče OP kape, ki popestrijo vsakodnevno nošenje enobarvnih uniform. Izbirate lahko med različnimi medicinskimi motivi, lahko se prilagodimo tudi vašim željam: druga tematika, natisnemo logotip vaše ustanove, popust za večje količino naročila.

Počisti
Šifra: OP02.004 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Operacijske kape z različnimi medicinskimi motivi, tudi po vaši želji, so izdelane v Sloveniji. Želite popestriti vsakodnevno nošenje enobarvne uniforme? S kapo, ki ima otroške motive, se lažje približate otrokom pred in po operaciji.

Vse kape so narejene iz 100 % česanega bombaža (poplin) in potiskane z ekološko pridelanimi barvami, na vodni osnovi. Ponujamo vam ženski in moški model ter čopko.

Ženski model se spredaj  zaviha, moški ima enojni rob. Zadaj se zavežejo z dovolj dolgimi trakovi. Model Čopka ima zadaj dodan žep, kamor shranite v čop spete lase. Vsi modeli imajo na zadnji strani dodano tudi elastiko in tako preprečite uhajanje las izpod kape.

Naročila po želji: v kolikor želite, vam lahko natisnemo na kapo logotip vaše ustanove / podjetja. Za večja naročila, nas kontaktirajte preko obrazca, ki ga najdete v zavihku Kontakt ali preko e-maila: info@loopart.si.

Predstavitev: za termin predstavitve na vašem oddelku, pišite na e-mail: info@loopart.si ali pokličite na 040/574 – 005 (Anita).

Skupinsko naročanje: iz ene ustanove lahko ustvarite več posameznih naročil, vendar v opombo obvezno navedite iz katere ustanove in oddelka naročate. Le tako vam bom lahko dala poseben popust na večjo količino naročenih kapic. Edini pogoj je, da vsa naročila oddate v enem dnevu.

Zaloga operacijskih kap je izpisana pri vsakem artiklu. V kolikor zaloge ni, lahko kapo vseeno naročite in jo prejmete v roku 10 – 14 dni.

MATERIAL: 100 % česan bombaž (poplin)

BARVE: ekološke, na vodni osnovi.

VZDRŽEVANJE:

Strojno pranje s toplo ali hladno vodo, nastavitev nežna / občutljiva tkanina, z uporabo detergenta brez fosfatov. Strojno sušenje pri nizki temperaturi. Likanje na hrbtni strani tkanine.

VELIKOST: univerzalna

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
MODEL

Ženska, Moška, Čopka