ANITA STOJANOVIĆ PEVC

Pod blagovno znamko LoopArt ustvarjam od leta 2015. Za vas, ljubitelje mehkih in natančno ročno izdelanih pletenin, kreiram edinstvene izdelke za vsakdanjo uporabo.

 

S kvačko in volno sem se spoznala že v otroštvu, ko sem pomagala staršema v pletilski industriji. Po večletnem premoru, sem ponovno začutila strast do oblikovanja in kreiranja z volno. Svoje izdelke pletem, kvačkam, božam, kreiram, kombiniram, param, fotografiram, oglašujem in prodajam z vso srčno pozornostjo.

 

Ponujam vam ročno izdelane modne dodatke za vse letne čase. Posebnost izdelkov so naravni materiali in umirjeni vzorci ter barve. Vsak izdelek krasi lesena tablica z logotipom podjetja LoopArt.

Z leti se, tako kot jaz, razvija tudi moja dejavnost. Iz preprostih kvačkanih izdelkov, sem prešla na Volno Velikanko in šivane izdelke. Razvijam nove izdelke, ki jih objavljam le 1 do 2 – krat letno.

 

Zato ne spreglejte vpisa na moje novičke, kjer ste obravnavani kot moja VIP stranka in tako vam ne uide nobena novost in poseben popust.

 

Veseli me tudi delo z računalnikom in oglaševanje. Svoje izdelke delim na socialnih omrežjih in sama kreiram oglase ter spletno stran.

 

Prosti čas je moj ustvarjalni čas. Včasih se zavleče pozno v noč. Zato posvečam dovolj pozornosti osebnemu ravzvoju, kar prakticiram z rednimi meditacijami in vizualizacijami.

 

Sem mati dvema najstnikoma in žena ljubečemu možu. Obožujem naravo, živali, kavo, yogo, meditacijo in jutranje sprehode z najboljšim prijateljem Yogijem.

Najlepša hvala za obisk spletnega mesta LoopArt in vabljeni na pogovor preko spodnjega obrazca ‘Pošlji sporočilo’.

 

LoopArt Anita