ANITA STOJANOVIĆ PEVC

Ustvarjalka v blagovni znamki LoopArt sem Anita. Za vas, ljubitelje mehkih in natančno ročno izdelanih pletenin, kreiram edinstvene izdelke za vsakdanjo uporabo.

S kvačko in volno sem se spoznala že v otroštvu, ko sem pomagala staršema v pletilni industriji. Po večletnem premoru, sem ponovno začutila strast do oblikovanja in kreiranja z volno. Svoje izdelke pletem, kvačkam, božam, kreiram, kombiniram, param, fotografiram, oglašujem in prodajam z vso srčno pozornostjo.

Ponujam vam ročno izdelane modne dodatke za vse letne čase. Posebnost izdelkov so naravni materiali in umirjeni vzorci in barve. Vsak izdelek krasi lesena tablica z logotipom podjetja. Specialitete so kape, šali in košarice, ponujam tudi kvačkane zapestnice in raznolike dodatke za dom.

V veselje mi je deliti znanje, ki sem ga pridobila skozi leta ustvarjanja. V ta namen organiziram tečaje kvačkanja za začetnike, profije in otroke. Veseli me tudi delo z računalnikom in marketing. Tako svoje stvaritve delim na socialnih omrežjih in sama kreiram oglase ter spletno stran.

Navodila za kvačkanje izdelujem z namenom, da se spoznate s tovrstnim načinom učenja kvačkanja in zato, ker sem sama težko našla navodila v slovenskem jeziku.
Sem mati dvema najstnikoma in žena ljubečemu možu. Obožujem naravo, živali, kavo, yogo, meditacijo in jutranje sprehode z Yogijem.
Najlepša hvala!

Zapri
×
×

Cart