LoopArt

ANITA STOJANOVIĆ PEVC s.p.

Poslovno svetovanje

O meni

- ročno izdelano v Sloveniji

- O meni -

Umetnost zank.

Pod blagovno znamko LoopArt ustvarjam od leta 2015. Za vas, ljubitelje mehkih in natančno ročno izdelanih pletenin, kreiram edinstvene izdelke za vsakdanjo uporabo.

S kvačko in volno sem se spoznala že v otroštvu, ko sem pomagala staršema v pletilski industriji. Po večletnem premoru, sem ponovno začutila strast do oblikovanja in kreiranja z volno. Svoje izdelke pletem, kvačkam, kreiram, šivam, fotografiram, oglašujem in prodajam z vso srčno pozornostjo.


Ponujam vam ročno izdelane modne dodatke za vse letne čase. Posebnost izdelkov so naravni materiali in umirjeni vzorci ter barve. Vsak izdelek krasi lesena tablica z logotipom podjetja LoopArt.


Z leti se, tako kot jaz, razvija tudi moja dejavnost. Iz preprostih kvačkanih izdelkov, sem prešla na Volno Velikanko in šivane izdelke. Leto 2020 je prelomno za marsikoga. LoopArt sem popolnoma posvetila šivanju pralnih mask.


Razvijam nove izdelke, ki jih objavljam le 1 – krat letno. Zato ne spreglejte vpisa na moje novičke, kjer ste obravnavani kot moja VIP stranka in tako vam ne uide nobena novost in poseben popust.


Veseli me tudi delo z računalnikom in oglaševanje. Svoje izdelke delim na socialnih omrežjih in sama kreiram oglase ter spletno stran.

Prosti čas je moj ustvarjalni čas. Včasih se zavleče pozno v noč. Zato posvečam dovolj pozornosti osebnemu ravzvoju, kar prakticiram z rednimi meditacijami in vizualizacijami.

Sem mati dvema najstnikoma in žena ljubečemu možu. Obožujem naravo, živali, kavo, yogo, meditacijo in jutranje sprehode z najboljšim prijateljem Yogijem.


Najlepša hvala za obisk spletnega mesta LoopArt in vabljeni na pogovor preko spodnjega obrazca ‘Pošlji sporočilo’.


LoopArt Anita